ZomerterrAsse geopend op Markt in Asse!

Door Sigrid Goethals op 4 augustus 2023, over deze onderwerpen: Asse

Vrijdagavond 4 augustus opende ZomerterrAsse, het zomerbarconcept van het gemeentebestuur, haar figuurlijke deuren op de Markt in Asse. Ieder weekend van augustus en het eerste weekend van september is de Markt de uitgelezen plek voor ontspanning na een drukke werkdag of een dagje winkelen.

Iedere vrijdag en zaterdag houdt een lokale vereniging de zomerbar open. Oxfam Wereldwinkel Asse had de eer om vrijdagavond als eerste te starten. Een wafel- en pannenkoekenkraam zorgde voor de nodige versnaperingen. Vrijdagavond is er ook livemuziek. Voorbije vrijdag mochten de dj’s van Schurkenbiefstuk de spits afbijten.

Schepen van Lokale Economie en Middenstand Sigrid Goethals is enthousiast over ZomerterrAsse. ‘Het zomerbarconcept brengt onze gemeenschap samen en creëert een levendige en gezellige sfeer op de Assese Markt. Het is een geweldige gelegenheid voor inwoners en bezoekers om te genieten van de zomerse sfeer in fijn gezelschap. Daarnaast wil ik mijn complimenten geven aan de horecazaken op de Markt, voor hun bijdrage en welwillendheid.’

ZomerterrAsse is er nog tot en met zaterdag 2 september. Nog tot dan is de Markt sfeervol aangekleed met een palettenterras en een verlichte miniversie van de kerktoren, het symbool van ZomerterrAsse. Kinderen vinden tot dan ook een grote speeltrein op de Markt.

Voor meer info en het volledige overzicht van foodtrucks, deelnemende verenigingen en muziekacts, kan je terecht op de Facebookpagina van ZomerterrAsse of op www.asse.be/ZomerterrAsse.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is